Design af en victoriansk stue

Hvis du vil oprette en fantastisk victoriansk stue, skal du være meget speciel om udsmykkede designs for at producere dramatiske visuelle effekter.

Den største overvejelse i design af en victoriansk stue er de farver, der skal bruges. Farver, der kan bruges, kan enten være lyse eller mørke afhængigt af auraen og atmosfæren, som ejeren af ​​huset ønsker at opnå. Hvis du ville vælge levende farver, skal du sørge for at bruge dem i mørke og rige nuancer for at skabe en følelse af dybde og varm atmosfære. Hvis du foretrækker lettere farver, skal du sørge for at vælge indflydelsesrige nuancer for at genskabe en victoriansk atmosfære.

Den næste overvejelse skal være de mønstre, der skal bruges. Først er ejere af victorianske hjem meget ivrige efter at dække alle overflader, der er tilgængelige især på deres vægge. For at genskabe en victoriansk stue, kom op med en mur, der har indviklede behandlinger og stil og tilsæt de samme strukturer og mønstre i væggen til de møbler, der skal bruges og til gulvet såvel som i vinduerne eller loftet. De mest almindelige mønstre, der anvendes, kan omfatte rulleblomstermønstre og gotisk-inspirerede trellises.

Dernæst skal de dekorationer og dekorationer, der skal bruges, planlægges omhyggeligt. Ved design af viktoriansk stue skal du altid være klar til overskuddet.

Hæftepyntene skal omfatte store fejende stykker, der har komplekse designs, tunge stoffer, der bærer udførlige mønstre, stykker farvede briller og porslinstykker, store og dybe farvede blomster og indviklede designet snørebånd.

Og for at afslutte stemningen skal du sørge for at inkludere møbler, der udstråler romantik, drama og elegant sensualitet. Træsnittere i mahogni, der kommer i fløjl udsmykninger er perfekte til dette.

Author Amy

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *