Victorian indretning i køkkenet

En hurtig tur til en antikvitetsbutik, ejendom auktion eller online-auktion hjælper dig med at finde de dekorationer, du har brug for til at fuldføre dit victorianske køkkenudseende.

Farve

Farverne til brug i en victoriansk stil er fløde, mauve og lyseblå. Du kan inkorporere disse farver i dit køkken på flere måder. Mal dine kabinets døre blå og trim dem i hvidt. Du kan få adgang til bordpladerne med mauve. Bordpladerne kan være slagterblokke i stedet for en fast farve.

Gardiner

Lav dine gardiner eller køb dem. Du kan tage en af ​​de tre farver blå, fløde eller mauve og trim den i flæser. Bred rufser er acceptable med det victorianske udseende. Bordduge skal have det samme design som gardinerne, så alt matcher og koordinerer. Placer blonder omkring din duge ligesom du gjorde gardinerne.

Møbel

Du kan købe en lille kommode eller vaskestand og slukke den og male den derefter hvid. Du kan dekorere det med viktoriansk stil dekorationer. Når du indretter møblerne, vil du gerne opsætte de største stykker først, og så kan du få adgang til de store stykker, så alt ser rent og simpelt ud.

Vægge

Vægge kan vise din kærlighed til victoriansk indretning. Hæng en kurvblæser med et blomst blomster i bunden. Du kan også tilføje diamantformede spejle eller firkantede spejle, der er placeret i en hvid ramme.

Køkkenet er et godt sted at vise stil og raffinement, og du behøver ikke gøre en masse omarrangering for at komme derhen. Cottage stil indretning og viktoriansk stil indretning har meget til fælles, så du vil være i stand til at få et par enkle udsmykning ideer fra sommerhus indretning også.

Gulve

Køkkenet gulve skal laves i creme farve linoleum. Dette giver dig mulighed for at få adgang til dine andre farver. Runde flettet tæpper kan placeres foran pejsen, hvis du har en i dit køkken eller ved din komfur. Du kan også placere flettet tæpper foran køleskabet og vask. Du ønsker at give komfort og stil i dit køkken. Cremefarvet gulvbelægningen vil gøre lokalet til at virke større, end det virkelig er, og det vil få det til at se renere ud. Det vil også hjælpe med at blande i alle de farver, du har brugt i din køkkenindretning.

Author Amy

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *